Ardei si fasole lata la otet

Postat de Constelatialeu in Conserve
24 Iul 2014 | 3147 vizualizari
Ardei si fasole lata la otet

O particica din recolta,niste ardei care nu ustura,niste fasole galbena lata si cativa ardei usturati....trebuia sa le fac ceva si le-am facut.....

Ingrediente

  • ardei bulgaresti -nu ustura
  • fasole galbena lata
  • 3-4 ardei usturati
  • otet de 9 grade
  • sare
  • zahar
  • cantitati variabile

Mod de preparare

Curatam fasoalea de moate si o spalam,spalam si ardeii.Alegem ardeii lungi si drepti si ii asezam intr-o sticla cu gatul larg,printre ardei punem si fasole,restul de ardei mai cocosati si curbati ii asezam intr-un borcanel mai mare.In sticla si in borcan,dupa ce am asezat ardeii si fasolea am adaugat 2 lingurite zahar si 2 lingurite sare apoi am turnat otet.Cam asta-i toata filozofia,acum astept sa se acreasca,merg tare bine la o ciorbita delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si fasole lata la otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna

Postat de Pungasa_Rogue

Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna

Iata cum se prepara Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare si se pune la fiert impreuna cu zaharul, amestecand din...

Citeste continuarea

Salata de legume pentru iarna

Postat de gicuta69

Salata de legume pentru iarna

Conopida o desfacem buchetele mici , o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs. Spalam si curatam gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2014, 19:47
la 24.07.2014, 19:50
iki place
la 24.07.2014, 19:52
la 24.07.2014, 19:52
imi place,dar fasolea unde o folosesti,tot la ciorbita??
la 24.07.2014, 20:04
faina treaba!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking