Ardei umplut

Postat de ramo_cata in Mancaruri cu carne
18 Mai 2009 | 6883 vizualizari
Ardei umplut

Este mancarea mea preferata..imi place gustul de ardei gras atat fiert cat si crud,folosesc ardei gars atat la ciorbe/mancaruri cat si la salate...

Ingrediente

  • carne tocata,am folosit carne de gaina,gasca si vitel
  • 23 ardei gras
  • 4 cepe medii
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • orez
  • 4linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare,piper,patrunjel,oregano,busuioc

Mod de preparare

Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust.

Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs.

Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat  faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor inca o jumatate de ora ,aproape de final am adaugat patrunjel,busuioc si oregano.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Postat de mihaelar63

Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

                                        Legumele se curata si se spala. Taiati...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2009, 00:14
la 19.05.2009, 11:21
la 20.05.2009, 23:52
Ramo, de cand zic sa-ti scriu...ce oala mare ai facut!! Lesinam de pofta cand vedeam oala ta cu ardei Ieri am facut si mai am vreo 3, dar eu fac 6-7...
la 20.05.2009, 23:53
Aaa, tu nu pui capacele la ardei? Eu le pun felii groase de rosii deasupra si se vad si mai colorati si nici nu iese carnita din ardei.
la 21.05.2009, 23:51
oana pai am familionul mare ...6 ardei mananca sotul o data..nu le pun capacele,maica mea le pune capacelele care le decupaeaza din ardei...socrela nu le pune asa ca m-am molipsit dupa ea...o sa incerc si eu cu rosie ,cred ca arata f bine

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking