Cartofi umpluti
Postat de panacris
Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence (cimbru,...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareArdeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 1 linguai pasta tomate si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza cu vegeta si se lasa la racit. Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute. Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine. Se pun capacele de rosii deasupra. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare pana la nivelul lor, pentru 30 minute. Se pun si 200ml bulion si se introduc in cuptor pentru 20 mInute. Se potriveste de gust punand zahar si sare si este gata. Se servesc calzi cu smantana. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de panacris
Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence (cimbru,...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un vas cu fundul gros și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovul apoi îi dai pe...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|