Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna

Postat de ralu_ca in Conserve
13 Sep 2014 | 7957 vizualizari
Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna

Ingrediente

  • 2 verze rosii mari
  • 15 ardei grasi
  • 2maini sare grungoasa
  • piper boabe
  • foi dafin
  • 1 l otet
  • 4 l apa rece
  • 900 g zahar
  • 5 linguri sare grungoasa
  • 2 plicuri conservant

Mod de preparare

Varza am tocat-o cu robotul, am adaugat 2 maini de sare si am amestecat lasand la odihnit 30 min. Intre timp intr-o oala am pregatit solutia cu cei 4 l de apa, 1 otet, 5 linguri sare, conservat, zahar. Am amestecat pana ce se dizolva ingredientele. Ardeilor le-am scos cotorul, samburii, i-am spalat si i-am lasat cu gura in jos sa se scurga bine. Am pregatit 2 borcane in care am inceput sa asez ardeii in picioare, umpluti cu varza tocata si scursa. Dupa ce s-au umplut borcanele am pus boabe piper si foi dafin si am turnat solutia pana ce i-am acoperit. Am acoperit si celofan si le-am bagat in pivnita.

Avand in vedere ca este prima oara cand fac asa ceva, sper sa iasa ceva bun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Postat de panacris

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Castraveții se spală și se taie la ambele capete. Apoi se taie pe lungime felii subțiri, indicat ar fi să folosiți o mandolină, rindea pentru varză sau cuțitul de curățat legume....

Citeste continuarea

Tocana de fasole verde pentru iarna

Postat de merisor67

Tocana de fasole verde pentru iarna

Spalam si curatam bine toate legumele, apoi le tocam marunt. Fasolea verde o tocam mai marisoara, dupa ce i-am inlaturat capetele, bineinteles. Asezam vasul cu uleiul pe foc, iar cand uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2014, 17:38
like!
la 13.09.2014, 18:09
la 13.09.2014, 18:40
la 13.09.2014, 18:41
la 13.09.2014, 21:17

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking