Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne

Postat de corina241 in Vita
7 Oct 2012 | 3229 vizualizari
Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne

Ingrediente

  • 800g carne tocata amestec(vita+porc)
  • 1 ou
  • 3-4 linguri de orez
  • 2 cepe
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper
  • 6-7 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • pasta de tomate

Mod de preparare

Pregatim copozitia de carne pentru a umple legumele(ardeii,cartofii si rosiile):amestecam carnea tocate cu sarea piperul si oul.Ceapa si orezul se calesc separat si se pun in compozitia de carne,iar la sfarsit punem si verdeata tocata marunt.

Cu aceasta compozitie umplem pe rand ardeii,curatati de seminte si decupate capacelele,cartofii decojiti,spalati si scobiti de miez in interior,iar rosiile de asemenea,le scoatem miezul si umplem fiecare leguma cu compozitia de carne.

Pregatim un vas pe care sa-l putem introduce la cuptor,punem apa atat cat sa cuprinda toti ardeii(si numai),adaudam 2 linguri de bulion,sare,piper si putina vegeta.

Fierbem la foc potrivit pana da primul clocot,apoi bagam vasul la cuptor si lasam sa scada bine!Presaram verdeata la sfarsit,cand am scos vasul din cuptor!

Servim cu smantana si branzica proaspata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de vitel cu legume

Postat de aliliana

Friptura de vitel cu legume

Carnea se spala, se portioneaza, se usuca. Se pune intr-un bol peste care se pune sare, piper, cimbru, marar si uleiul de masline. Se lasa la rece.  Intre timp legumele  se curata, se...

Citeste continuarea

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Postat de oanapl

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Speli carnea, o fasonezi, o tai cubulețe și o pui la fiert în apă cu sare. Speli bine cartofii și îi pui la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. Toci ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2012, 23:37
bunnnnnnnnnnnnnnnn
la 07.10.2012, 23:40
da, foarte bun............iau gustul unele de la altele.
la 07.10.2012, 23:49
medi, asa e
da' tu de unde stii?
la 07.10.2012, 23:52
am zis la 'nimereala
la 08.10.2012, 00:12

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking