Ingrediente
- 1 kg muschi de vitel
- 150 g fistic
- 3 catei de usturoi
- 50 g unt
- 1 lingura faina
- 1 lingurita cimbru
- 1 cutie lapte de cocos
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Prajim muschiul in ulei pe toate partie, adaugam in vas sare, piper, usturoiul intreg, apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 1-2 ore. Dupa ce carnea este fiarta, o scoatem pe o farfurie, o acoperim si o lasam la cald.
In alta tigaie topim untul, adaugam faina, dupa ce s-a strans, o desfacem cu laptele de cocos, adaugam fisticul, dupa cateva minute oprim focul, dam totul la blender, adaugam cimbru, potrivim de gust, apoi servim pe farfurie carnea feliata, cu sos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Arrosto cu fistic" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|