Barcute de vinete

Postat de Anamaria7 in Mancaruri de legume
14 Iul 2011 | 11404 vizualizari
Barcute de vinete

Stiiu, sunt sado-maso, aprind cuptorul cand afara sunt 36C la umbra :)))

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • frunzele de la doua cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 100 gr branza telemea
  • 1 ou
  • sare
  • ulei pentru uns tava si calit
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 190C si ungem cu ulei o forma dreptunghiulara.

Taiem vinetele in jumatate, scobim miezul lasand 1 cm grosimea barcutei si il taiem cubulete.

Calim intr-o tigaie in putin ulei ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat, apoi adaugam ardeiul taiat feliute pana cand se moaie, apoi adaugam vinetele si putina sare, iar cand s-au muiat aproape de tot adaugam feliile de rosii si le lasam doar putin.

Separat, batem oul si adaugam branza rasa. Asezam barcutele in forma, le umplem si acoperim cu un strat de ou amestecat cu branza.

Tinem la cuptor cca 40-50min, pana cand oul a facut crusta rumenita si barcutele s-au inmuiat. Garnisim cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei pane

Postat de panacris

Dovlecei pane

  Dovleceii, în cazul de față am avut rotunzi ;) se curăță de coajă și se feliază, în felii mai grosuțe,  de cca. 1 cm! Apoi se bat ouăle împreună cu...

Citeste continuarea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Postat de AdrianUdrea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt. Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2011, 17:13
mai fac si eu asa ceva
la 14.07.2011, 17:15
bun
la 14.07.2011, 17:56
la 14.07.2011, 19:22
ce aspectoase
la 14.07.2011, 21:28
f bune

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking