Barcute de vinete

Postat de Anamaria7 in Mancaruri de legume
14 Iul 2011 | 11420 vizualizari
Barcute de vinete

Stiiu, sunt sado-maso, aprind cuptorul cand afara sunt 36C la umbra :)))

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • frunzele de la doua cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii bine coapte
  • 1 ardei gras
  • 100 gr branza telemea
  • 1 ou
  • sare
  • ulei pentru uns tava si calit
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 190C si ungem cu ulei o forma dreptunghiulara.

Taiem vinetele in jumatate, scobim miezul lasand 1 cm grosimea barcutei si il taiem cubulete.

Calim intr-o tigaie in putin ulei ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat, apoi adaugam ardeiul taiat feliute pana cand se moaie, apoi adaugam vinetele si putina sare, iar cand s-au muiat aproape de tot adaugam feliile de rosii si le lasam doar putin.

Separat, batem oul si adaugam branza rasa. Asezam barcutele in forma, le umplem si acoperim cu un strat de ou amestecat cu branza.

Tinem la cuptor cca 40-50min, pana cand oul a facut crusta rumenita si barcutele s-au inmuiat. Garnisim cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciulama de ciuperci

Postat de licurici_lra

Ciulama de ciuperci

Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, sare si piper. Se lasa pe foc pana se inmoaie, cam 20 min. Smantana pentru gatit...

Citeste continuarea

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Postat de sufletista

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Cartofii ii spalam, ii punem intr-o oala cu apa cat sa acopere, ii fierbem pana ce sunt fierti pe jumatate, ii trecem pe sub un jet de apa rece, ii curatam si ii taiem cuburi. Carnea o spalam o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2011, 17:13
mai fac si eu asa ceva
la 14.07.2011, 17:15
bun
la 14.07.2011, 17:56
la 14.07.2011, 19:22
ce aspectoase
la 14.07.2011, 21:28
f bune

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking