Barcute umpute si carnati prajiti

Postat de adnas54 in Mancaruri de post
8 Feb 2010 | 6696 vizualizari
Barcute umpute si carnati prajiti

Bărcuțele astfel preparate pot sa fi servite singure, fie ca o mâncare de post, fie pentru vegetarieni. Celor care iubesc carnea, pot adaugă ca mine cârnați prăjiți, sau orice altceva.

Ingrediente

  • -8 buc. zucchini (dovlecei) potriviti
  • -2-3 linguri orez prefiert
  • -1 cutie mica ciuperci din conserva
  • -1 cutie mica mazare conserva
  • -1 ardei gras rosu + 1 verde
  • -1 legatura de ceapa verede
  • -3 rosii decojite din conserva
  • -2 oua fierte tare
  • -1 ou crud
  • - sare, piper, patrunjel

Mod de preparare

Zucchini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte se scobesc cu atentie, pana rezulta niste barcute. Miezul rezultat se toaca marunt. Ardeiul rosu si cel verde, legatura de ceapa, toate tocate marumt, impreuma cu miezul se pun la distuit in ulei cu putina apa. Nu se lasa sa sa inmoaie prea tare.

Dupa care se scurg si se adauga mazarea, ciupercile tocate, cele 2 oua maruntite si rosiile taiate julien, impreuna cu oul crud care le leaga. Cu pasta rezultata se umplu barcutele. Aceste se pun untr-un vas, peste care se adauga sosul rezultat prin distuirea legumelor, plus putin sos de ciuperci si un pahar de vin alb.

Se da totul la cuptor pentru gratinare. La servire se adauga verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umpute si carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Postat de panacris

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Nucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...

Citeste continuarea

Varza acra calita, de post

Postat de autodiag

Varza acra calita, de post

Verzele se tin in apa peste noapte pentru a se desara. Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste in ulei cu putina sare si cu putin piper macinat. Se toaca verzele grosier si...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking