Biscuiti Anzac

Postat de divainbucatarie in Dulciuri
8 Iul 2011 | 5155 vizualizari
Biscuiti Anzac

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g fulgi de ovaz
  • 100 g unt
  • 2 linguri de sirop artar (in reteta originala se foloseste Golden Syrup)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri apa fiarta

Mod de preparare

Amestecam faina, zaharul, nuca de cocos, ovazul intr-un castron. Topim untul si il amestecam cu sirop de artar pe foc. Bicarbonatul il stingem cu apa fiarta, apoi il punem peste untul topit. Amestecam putin sa se omogenizeze(va deveni ceva spumos), apoi turnam totul peste ingredientele solide. Amestecam astfel incat untul topit cu sirop de artar sa fie incorporat in totalitate.

Luam din compozitie si modelam bile prin presare intre palme. Le aplatizam si le punem pe hartie de copt. Coacem pentru 15-18 minute, sau pana cand biscuitii aurii.

Ii lasam sa se raceasca in tava. Va recomand sa faceti biscuitii impreuna cu copii, acestia se vor distra amestecand ingredientele.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Anzac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Desert biscuiti australieni ANZAC

Postat de ctlina

Desert biscuiti australieni ANZAC

Amestecati faina, zaharul, nuca de cocos si fulgii de ovaz. Topiti untul, cu apa si siropul. Turnati amestecul racit peste faina, adaugati bicarbonatul stins cu zeama de lamaie....

Citeste continuarea

Biscuiti ANZAC

Postat de Brindusa

Biscuiti ANZAC

Incalzeste cuptorul la 180 C. Amesteca faina, zaharul, nuca de cocos, ovazul intr-un castron incapator. Topeste untul si mierea. Dizolva bicarbonatul. in apa fiarta. Pune-l in amestecul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2011, 17:49
la 08.07.2011, 18:04
Imi plac!!
Iar soldateii sunt mortali
la 08.07.2011, 18:49
Multumesc Mihaela!
la 08.07.2011, 18:49
Multumesc Ina!
la 08.07.2011, 19:08

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking