Black Soup

Postat de nico15 in Supe
5 Noi 2010 | 5571 vizualizari
Black Soup

Deliciosssssssssssssssss

Ingrediente

  • 400 gr de fasole neagra
  • ½ de capatana de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 avocado
  • 1 ardei
  • 2-3 guineo(banane mici verzi)doar bananele verzi mici se folosesc nu si cele galbene.
  • 2-3 oua
  • 2-3 lingurite de zahar,
  • sare,
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune incepandu-se fierberea fasolei(black soup).

Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea, daca este aproape gata se curata 2-3 banane verzi mici(guineo)si se pun intregi in supa, se iau si se spala 2-3 oua se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja(uimirea mare a fost foarte mare, dar acesta este obiceiul), continuandu-se fierberea inca 15 minute.

Inainte de a se stinge focul se-ncearca daca fasolea este facuta se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele, se va curata oul(ouale) si se vor pune si ele in farfurii, se va adauga fasolea peste(black soup) si se serveste cu felii de avocado proaspat, in loc de paine daca doriti se serveste cu tortilla de porumb.

Poate vi se va parea ciudata aceasta reteta dar este buna, prima data sincer nu mi-a placut culoarea dar am incercat aceasta “black soup” care este ca o ciorba de fasole si are un gust bun.



Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Black Soup" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de legume cu linte rosie

Postat de Dya

Supa crema de legume cu linte rosie

Tocam ceapa marunt si o calim intr-un cub de unt. Cand devine translucida adaugam restul legumelor (tocate dupa bunul plac) , acoperim vasul cu un capac si le lasam la foc potrivit pana ce se...

Citeste continuarea

Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)

Postat de farfuriavesela

Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)

Intr-un castron amestec iaurtul cu apa si cu castravetii curatati de coaja si taiati cubulete mici. Punem castronul in frigider pentru cel putin 30 min. Apoi amestecam acesta supa cu usturoiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 22:59
la 05.11.2010, 23:02
cu totul si cu totul inedita
la 05.11.2010, 23:26
ce interesant
la 06.11.2010, 07:53
Va multumescccccccccccc
la 06.11.2010, 08:11
Cred ca are un gust deosebit !!! Nico dar de unde sa iau guineo ?
Cred ca supa asta ai facut-o cand ai fost in Costa Rica , azi vara, asa-i ?
5 furcute

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking