Blinii dulci&ciocolatoase

Postat de Corina33 in Dulciuri
7 Noi 2010 | 7398 vizualizari
Blinii dulci&ciocolatoase

Hihihi.........am incercat tigaia de blinii! Multumesc Bucataras!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml iaurt
  • 2 linguri zahar
  • 10 linguri rase de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri fulgi de ciocolata
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se bat  sau se mixeaza bine ouale cu iaurtul, zaharul si zaharul vanilat. Cand s-a topit zaharul se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza in continuare. Fulgii de ciocolata se pun ultimii si se amesteca usor. 

In tigaia unsa cu putin ulei se aseaza cate o lingura din compozitie si se coc la foc mic pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii dulci&ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Postat de Constelatialeu

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Mai intai ne pregatim ingredientele, sa le avem la indemana. Intr-o craticioara punem 8 linguri d ezar si il punem pe foc sa se caramelizeze, grija mare sa nu-l ardem ca devine amar. Eu am folosit...

Citeste continuarea

Fursecuri "amprenta" cu gem - Thumbprint cookies

Postat de Corina33

Fursecuri "amprenta" cu gem - Thumbprint cookies

Se amesteca bine faina cu migdalele macinate. Separat se mixeaza zaharul cu margarina Rama mit butter 3-4 minute pana amestecul devine pufos. Se adauga si zaharul vanilat si se mai mixeaza putin....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 17:53
delicioase, am ajuns prima, vreau si eu 2 portii
la 07.11.2010, 18:18
Ce faine sunt!
Imi zicea cineva ca tigaia asta ar fi mai potrivita pentru aragaz de ala gen plita, sa se distribuie caldura uniform, Vad ca ale tale au iesit ok.
la 07.11.2010, 18:39
ti-a zis bine cine ti-a zis Miha
Am facut putina echilibristica cu tigaia ca al meu e un aragaz rotunjit la capete..........si tre sa ai mare grija cand le prajesti sa nu se arda ptr ca unele se fac mai repede - in mijloc - iar cele de pe margini mai greu!
la 07.11.2010, 19:32
ce faine..sa o stapanesti sanatoasa
la 07.11.2010, 19:44
Mersi Rocsuta draga!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking