Blinii dulci&ciocolatoase

Postat de Corina33 in Dulciuri
7 Noi 2010 | 7380 vizualizari
Blinii dulci&ciocolatoase

Hihihi.........am incercat tigaia de blinii! Multumesc Bucataras!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml iaurt
  • 2 linguri zahar
  • 10 linguri rase de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri fulgi de ciocolata
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se bat  sau se mixeaza bine ouale cu iaurtul, zaharul si zaharul vanilat. Cand s-a topit zaharul se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza in continuare. Fulgii de ciocolata se pun ultimii si se amesteca usor. 

In tigaia unsa cu putin ulei se aseaza cate o lingura din compozitie si se coc la foc mic pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii dulci&ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu dovleac - Philips Multicooker

Postat de Dya

Placinta cu dovleac - Philips Multicooker

Intr-un vas cernem faina, adaugam sarea si formam o adancitura in care asezam drojdia si cescuta cu apa calda. O lasam la dospit aproximativ 10 minute, dupa care adaugam si restul ingredientelor,...

Citeste continuarea

Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amare

Postat de mitinita

Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amare

Se pun intr-un bol ouale, laptele, apa minerala si se amesteca cu un tel. Se adauga faina, cacaoa si sarea. Se conecteaza Panini Maker Breville la curent si se pune compozitie cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 17:53
delicioase, am ajuns prima, vreau si eu 2 portii
la 07.11.2010, 18:18
Ce faine sunt!
Imi zicea cineva ca tigaia asta ar fi mai potrivita pentru aragaz de ala gen plita, sa se distribuie caldura uniform, Vad ca ale tale au iesit ok.
la 07.11.2010, 18:39
ti-a zis bine cine ti-a zis Miha
Am facut putina echilibristica cu tigaia ca al meu e un aragaz rotunjit la capete..........si tre sa ai mare grija cand le prajesti sa nu se arda ptr ca unele se fac mai repede - in mijloc - iar cele de pe margini mai greu!
la 07.11.2010, 19:32
ce faine..sa o stapanesti sanatoasa
la 07.11.2010, 19:44
Mersi Rocsuta draga!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking