Blinii dulci&ciocolatoase

Postat de Corina33 in Dulciuri
7 Noi 2010 | 7408 vizualizari
Blinii dulci&ciocolatoase

Hihihi.........am incercat tigaia de blinii! Multumesc Bucataras!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml iaurt
  • 2 linguri zahar
  • 10 linguri rase de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri fulgi de ciocolata
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se bat  sau se mixeaza bine ouale cu iaurtul, zaharul si zaharul vanilat. Cand s-a topit zaharul se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza in continuare. Fulgii de ciocolata se pun ultimii si se amesteca usor. 

In tigaia unsa cu putin ulei se aseaza cate o lingura din compozitie si se coc la foc mic pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii dulci&ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci

Postat de susu

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci Biscuitii se rup cu mana bucatele mai mici, nucile se rumenesc putin la cuptor iar rahatul se taie cubulete. Se hidrateaza stafidele in esente si coniac. Se...

Citeste continuarea

Desert Lava Cake

Postat de AlexTeacher

Desert Lava Cake

Toaca marunt ciocolata;  Pune apa intr-o craticioara pana la jumatate si pune-o pe foc mediu;  Peste aceasta, pune un castron; Acest procedeu se numeste bain marie;  Pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 17:53
delicioase, am ajuns prima, vreau si eu 2 portii
la 07.11.2010, 18:18
Ce faine sunt!
Imi zicea cineva ca tigaia asta ar fi mai potrivita pentru aragaz de ala gen plita, sa se distribuie caldura uniform, Vad ca ale tale au iesit ok.
la 07.11.2010, 18:39
ti-a zis bine cine ti-a zis Miha
Am facut putina echilibristica cu tigaia ca al meu e un aragaz rotunjit la capete..........si tre sa ai mare grija cand le prajesti sa nu se arda ptr ca unele se fac mai repede - in mijloc - iar cele de pe margini mai greu!
la 07.11.2010, 19:32
ce faine..sa o stapanesti sanatoasa
la 07.11.2010, 19:44
Mersi Rocsuta draga!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking