Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

Postat de diaconta in Porc
10 Mar 2013 | 8488 vizualizari
Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

Ideea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot folosi şi alte ingrediente.Eu m-am gândit să le încerc şi cu legume.

Ingrediente

  • O bucata cotlet de porc fara os (500 g)
  • 400 g carnaţi proaspeti de porc
  • 100 g piept de pui
  • Sare,piper,boia
  • verdeata
  • ulei

Mod de preparare

Cotletul  l-am taiat felii duble,adica am taiat o felie dar nu pâna la capat,apoi am taiat din nou,de data aceasta pana jos.

Am obtinut patru astfel de felii.

Am pus feliile de cotlet pe tocator între doua folii si le-am batut pâna au devenit foarte subtiri si suficient de  întinse pentru a face bocceluta.

Le-am condimentat.

Am scos umplutura din cârnaţi,am amestecat-o cu pieptul de pui taiat bucatele si cu verdeata ,am pus pe fiecare  felie de cotlet umplutura,apoi am legat ca si o bocceluta.

Le-am asezat în tava în care am pus ulei si putina apa si le-am pus la cuptor.

Pentru ca „vârfurile” boccelutelor au tendinta sa se arda,le-am acoperit cu o folie de aluminiu chiar deasupra.

Le-am lasat la cuptor cam o ora si jumatate,pentru ca cotletul este o carne destul de tare si vroiam sa fie patrunsa si umplutura din interior.

Am servit cu garnitura de piure de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Limbă de porc cu praz și măsline

Postat de panacris

Limbă de porc cu praz și măsline

Limba de porc se spală și se pune la fiert în multă apă rece, împreună cu ceapa, morcovul, pătrunjelul și țelina curățate dar lăsate întregi. Se adaugă și 2 foi de...

Citeste continuarea

Tocanita din legume si carne de porc

Postat de RODIMUR

Tocanita din legume si carne de porc

Carnea se spală, se curăță de pielițele nedorite, se taie în forma dorită (de preferat în cubulețe ceva mai mari) și se pune în cratiță cu ulei, să se albească, la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2013, 15:52
arata minunat Dia
la 10.03.2013, 15:54
arata super!
la 10.03.2013, 15:59
delicios dia!vin la masa
la 10.03.2013, 16:02
super
la 10.03.2013, 16:05
faina treaba si bunee rau

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking