Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

Postat de diaconta in Porc
10 Mar 2013 | 8436 vizualizari
Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

Ideea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot folosi şi alte ingrediente.Eu m-am gândit să le încerc şi cu legume.

Ingrediente

  • O bucata cotlet de porc fara os (500 g)
  • 400 g carnaţi proaspeti de porc
  • 100 g piept de pui
  • Sare,piper,boia
  • verdeata
  • ulei

Mod de preparare

Cotletul  l-am taiat felii duble,adica am taiat o felie dar nu pâna la capat,apoi am taiat din nou,de data aceasta pana jos.

Am obtinut patru astfel de felii.

Am pus feliile de cotlet pe tocator între doua folii si le-am batut pâna au devenit foarte subtiri si suficient de  întinse pentru a face bocceluta.

Le-am condimentat.

Am scos umplutura din cârnaţi,am amestecat-o cu pieptul de pui taiat bucatele si cu verdeata ,am pus pe fiecare  felie de cotlet umplutura,apoi am legat ca si o bocceluta.

Le-am asezat în tava în care am pus ulei si putina apa si le-am pus la cuptor.

Pentru ca „vârfurile” boccelutelor au tendinta sa se arda,le-am acoperit cu o folie de aluminiu chiar deasupra.

Le-am lasat la cuptor cam o ora si jumatate,pentru ca cotletul este o carne destul de tare si vroiam sa fie patrunsa si umplutura din interior.

Am servit cu garnitura de piure de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carne de porc cu sos de branza

Postat de caroline

Carne de porc cu sos de branza

Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Punem putin ulei si asezam feliile de carne. Presaram sare si piper. Intoarcem carnea pe ambele parti pana capata culoare dupa care adaugam putina apa...

Citeste continuarea

Rulada imbunatatita din piept de porc

Postat de MotanLaOale

Rulada imbunatatita din piept de porc

Pieptul de porc l-am procurat cu sorici si bine impanat cu carne. Se curata soriciul, se portioneaza sa fie bucata dreptunghiulara, se spala si se usuca bine cu un prosop absorbant. Se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2013, 15:52
arata minunat Dia
la 10.03.2013, 15:54
arata super!
la 10.03.2013, 15:59
delicios dia!vin la masa
la 10.03.2013, 16:02
super
la 10.03.2013, 16:05
faina treaba si bunee rau

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking