Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

Postat de panacris in Ciorbe
22 Iul 2014 | 5824 vizualizari
Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

O ciorbă super savuroasă și sățioasă! La Multicooker, e mult mai ușor de preraparat!

Ingrediente

  • rasol de vită 2 bucăți cca. 300 g,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • gulie albă 1/2 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată,
  • cartofi roșii 3 bucăți medii,
  • țelină 3 tije,
  • leuștean 3-4 fire,
  • foaie de dafin 2 bucăți,
  • cimbru uscat 2 g,
  • boia de ardei dulce 1/2 linguriță,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • roșii decojite in sos tomat de la Băneasa 1 cutie,
  • tăiței de casă 100 g.,
  • apă cca. 2000 ml,
  • borș 500 ml.

Mod de preparare

Carnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin butonul COOKING TIME la 10 minute, se închide capacul , apoi se apasă butonul START și ”Laurențiu-Ionel” își începe activitatea. După ce s-a finalizat programul, se adaugă zarzavaturile curățate și tocate mărunt, veredețurile, condimentele,mai puțin cartofii și roșiile, se completează cu apă, se asezonează de sare și piper. Se selectează programul STEW pentru 60 de minute. apoi se închide capacul și se pornește butonul START. După ce s-a finalizat programul se adaugă, cartofii, roșiile decoojite, se selectează programul BOIL, pentru 10 minute. După ce s-a finalizat programul BOIL, se ridică capacul, se adaugă fideaua și borșul, apoi se setează timpul,COOKING TIME pentru 10 minute, se închide capacul și se apasă butonul START. După ce programul s-a finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM, atâta timp cât doriți dvs. După finalizare întotdeauna deconecțati aparatul de la sursa de curent. Spor și poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș cu rădăcinoase și rasol de vită" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Retete similare

Bors cu radacinoase si rasol de vita

Postat de Dya

Bors cu radacinoase si rasol de vita

Taiem carnea in cubulete potrivite, o spalam in multa apa rece si apoi o punem la fiert in cei 5-6 litri de apa, la foc potrivit. Periodic adunam spuma formata.  Curatam legumele si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2014, 20:01
bun bun
la 22.07.2014, 20:03
Ai facut safteaua vaselor cu un bors buuuuun!
la 22.07.2014, 20:12
Buni, mulțumesc pentru aprecieri Dar ”Safteaua” am făcut-o deja pe 09 iulie 2014 cu http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-rosii-preparata-la-zepter-63460.html . Dar și borșul ăsta a fost super apreciat chiar și de Zmeii cei mici, care nu prea sunt prieteni cu ciorbele acre
la 22.07.2014, 20:13
buna ciorbitza
la 22.07.2014, 20:17
Super, super buna!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking