Ingrediente
- cap de somn
- coada de crap
- 1ardei gras
- 1morcov
- 1ceapa
- 2 cartofi
- 1ardei iute
- 1dovlecel
- 1cutie de rosii Cirio
- 3 linguri ulei
- 1l bors
- 2 leg.de telina
- 2 leg.de leustean
- sare
Mod de preparare
Pestele,portionat,spalat,dat cu un praf de sare il pun la frigider;
in oala cu ulei pun ceapa,ardeii,taiati marunt,morcovul si dovlecelul dati prin razatoare sa se caleasca;
adaug cutia de rosii,o jumatate de lingurita de zahar si amestec pana scade apa din legume;
adaug 1l de apa iar cand incepe sa clocoteasca adaug cartofii taiati in sferturi sau mai mici;
dupa ce si cartofii sunt aproape fierti,adaug borsul fiert in alt vas,telina taiata marunt si orezul;
las sa clocoteasca,mai adaug condimente daca e cazul apoi pun pestele;
cand acesta se ridica la suprafata,semn ca este fiert,adaug leusteanul taiat marunt si 2oua bine batute(optional)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|