Brandada pe paine prajita cu usturoi

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
21 Ian 2014 | 5020 vizualizari
Brandada pe paine prajita cu usturoi

O reteta de aperitiv minunata a lui Gordon Ramsey.el a folosit ca peste file de cod eu nu am gasit si am pus file de pangasius si am adaugat in plus ceapa

Ingrediente

  • 350 g cartofi
  • 3 bucati de file de pangasius
  • 150 ml smantana
  • 150 ml lapte(eu am pus ceva mai mult)
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/busuioc
  • 1 ceapa mica alba de apa sau rosie
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca.

Cartofii se taie cuburi,se pun intr-o cratita,se adauga laptele ,smantana si usturoiul taiat felii, se pun la fiert pana se inmoaie(eu am mai adaugat lapte si bineinteles nu au fost gata dupa 10-12 min cum scrie in carte).

Daca mai ramane zeama se scurg cartofii si se paseaza usor,se pune sare si se dau deoparte.

Peste se face bucatele mici,se amesteca cu cartofii pisati.

Ceapa se toaca marunt,se pune ulei de masline si zeama de lamaie,se amesteca bine si se adauga peste compozitia de cartofi.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brandada pe paine prajita cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (58)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu miez de lapte

Postat de Bucataras

Tarta cu miez de lapte

Aluatul de tarta sarata se face foarte usor: Am mixat untul impreuna cu faina si sarea, pana ce din aluat au inceput sa se formeze niste fulgi, dupa care am adaugat apa cu gheata. Am pus...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si spanac

Postat de diana_k

Tarta cu branza si spanac

Faina se amesteca cu drojdia, apa calduta, apoi se aduaga sarea si uleiul. Se framanta aluatul si se lasa la odihnit. Intre timp se pune o oala cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2014, 21:10
Arata bine...
la 21.01.2014, 21:11
Imi place ce ai preparat!In special ca are pesteeee!
la 21.01.2014, 21:17
vreau si eu suna guuustttoooossss
la 21.01.2014, 21:18
daaaaaaaaaaaa si mie imi place.
la 21.01.2014, 21:18
imi place si mie ce ai facut aici

Vezi toate comentariile (58)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking