Briose/ chec cu portocale si mar

Postat de luminita20_2006 in Prajituri
19 Feb 2010 | 5548 vizualizari
Briose/ chec cu portocale si mar

Ingrediente

  • 1/2 pahar albus de ou sau 3 oua mari inregi
  • 1/2 pahar de faian
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 70 ml ulei
  • 1 mar mare
  • 1 portocala
  • vanilie
  • coaja de portocala
  • Glazura cacao
  • 2 linguri cacao
  • 2linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 1/2 linguri apa 1 portocala decor

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma.Apoi se aduga zaharulcand sa incorporat si s-a obtinut o spuma tare se adauga faina , ulei si praf de copt. marul se curata de coaja si se taie bucati mici la fel si porocala. se pun peste aluat si se amesteca incet. Forma de copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune aluatul in forma si se da la cupror 40 min foc mediu.

Glazura:

Se pune apa la foc cand da in clocot se adauga zaharul si cacao se amesteca sa se lega se da la racit apoi se pune peste briose/chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose/ chec cu portocale si mar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Negrese Americane - Brownies (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Negrese Americane - Brownies (reteta video)

Topiti ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi, amestecand continuu pentru a se omogeniza uniform. Luam bolul cu ciocolata de pe aburi si lasam amestecul sa se racoreasca putin. Adaugam apoi...

Citeste continuarea

Prajitura Boema

Postat de Sim0naWorld

Prajitura Boema

Albusurile le-am batut spuma cu praful de sare. Am adaugat zaharul in ploaie si am mixat pana ce zaharul s-a dizolvat complet. Am adaugat apa si galbenusurile pe rand. Faina am amestecat-o cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2010, 22:21
draguta combinatia!
la 20.02.2010, 08:23
Apetisante briosele tale si gustoase!
la 20.02.2010, 09:54
Ce bine arata.
la 20.02.2010, 11:05
bun bun
la 20.02.2010, 16:25
Mmmm, ce bun! ca briose sunt tocmai bune de pachetel

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking