Briose motzate :)

Postat de AnyCostescu in Prajituri
13 Noi 2013 | 2862 vizualizari
Briose motzate :)

Ingrediente

  • 150 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • jumatate de lingurita bicarbonat
  • jumatate delingurita de sare
  • 2 oua
  • 130 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • jumatate de cana ulei
  • jumatate de cana iaurt
  • pt crema: 2 plicuri de crema pt prajituri Dr oetker( 1 plic vanilie, 1 ciocolata|)
  • lapte rece

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate ( faina, praf de copt, bicarbonat, sare, cacao).

In alt vas punem ouale si le batem bine cu zaharul, adaugam uleiul, iaurtul apoi ingredientele uscate..

Omogenizam bine si umplem formele de briose cu acest aluat.

se coc in cuptorul incins 12-15 minute la foc mediu. se lasa la racit. 

crema se face dupa instructiunile de pe plic..

Dupa ce s-au racit briosele , se "motzeaza" fiecare briosa in parte si se orneaza cu bombonele dupa imaginatia fiecaruia:)

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose motzate :)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu visine

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu visine

Blat: Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin o spuma tare.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste zaharul ,se adauga faina si cacaoa.La final se incorporeaza albusurile,cu...

Citeste continuarea

Prajitura in foi de napolitana cu biscuiti

Postat de andaoana

Prajitura in foi de napolitana cu biscuiti

Laptele impreuna cu zaharul si ciocolata rupta in bucati le punem la fiert impreuna si le amestecam continuu pana cand se topesc , atentie nu trebuie sa fiarba . Le luam de pe foc si mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2013, 14:58
la 13.11.2013, 15:02
la 13.11.2013, 15:02
Aiaiaiiiiiiiiiiiiiii
la 13.11.2013, 15:06
buneee
la 13.11.2013, 15:14
Imi plac briosele fie ele cu mot sau fara mot

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking