Broccoli pane la cuptor

Postat de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2014 | 9024 vizualizari
Broccoli pane la cuptor

Ingrediente

  • 500 g broccoli
  • 3 ouă
  • 3 linguri lapte
  • 200 g făină
  • sare
  • piper
  • 200 ml iaurt natur
  • 4-5 căței usturoi
  • ceapă verde

Mod de preparare

Desfacem broccoli în buchețele mici.
Se spală bine.
Se pune o cratiță cu apă la fiert.
Adăugăm și un praf de sare și acoperim cu capac să fiarbă apa mai repede.
Când apa dă în clocot, adăugăm buchețelele de broccoli și stingem focul.
Lăsăm broccoli în apa clocotită pentru 5 minute.
Scurgem broccoli de apă și îl lăsăm să se răcească puțin.
Batem ouăle cu laptele, un praf de sare și piper.
Se dau buchețelele de broccoli prin făină, ou bătut, iarăși făină și ou bătut.
Se așează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament.
Se stropesc cu ulei de măsline și se dă tava la cuptor pentru 30 minute la 180 grade C.
Servim cu sos de iaurt cu usturoi și ornăm cu ceapă verde tocată mărunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv Oua scotiene

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv Oua scotiene

Se pun trei oua la fiert in apa cat sa le acopere. Se fierb 3 minute la foc mic din momentul in care apa a inceput sa clocoteasca, apoi se varsa apa fierbinte din vas si se pune apa rece....

Citeste continuarea

Aperitiv spirale cu branza si sunca

Postat de mihaelar63

Aperitiv spirale cu branza si sunca

 Foietajul se lasa la dezghetat in frigider . Una dintre foi se unge cu ketchup picant . Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf . Foaia se imparte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2014, 15:54
la 07.04.2014, 16:14
interesant
la 07.04.2014, 16:48
la 07.04.2014, 17:03
la 07.04.2014, 17:09
ce fain arata

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking