Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi

Postat de Irina in Aperitive / Garnituri
4 Mar 2013 | 4287 vizualizari
Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi

Legume la abur si un sos usor, iata o garnitura pentru un pranz sanatos, plin de vitamine.

Ingrediente

  • 8-10 morcovi
  • 3 linguri de smantana partial degresata
  • 2 cani broccoli
  • 2 cani conopida

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Broccoli si conopida se desfac in buchetele, iar morcovii se storc, pentru a obtine suc de morcovi.

Intr-o cratita mica se fierbe sucul de morcovi la foc mare, timp de 8 minute, pana se reduce la jumatate. Se amesteca apoi cu smantana. Eu am adaugat si doua lingurite de pulpa de morcovi. Sosul se pune intr-un bol.

Buchetele de broccoli si conopida se fierb la abur, cat sa se inmoaie putin, dar sa ramana crocante. 

Se foloseste un platou pe care se asaza bolul cu sos si alaturi se asaza legumele. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bulete de branza in stil spaniol

Postat de andaoana

Bulete de branza in stil spaniol

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina ,omogenizam bine . Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze gogoloase , amestecam pana cand aluatul se leaga si...

Citeste continuarea

Omleta la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Omleta la cuptor

Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2013, 18:07
Pe lângă bomba calorică postată de mine, aici e medicament Şi mai arată şi foarte bine.
la 04.03.2013, 18:10
pai dupa peste si legumele astea stii cum as manca si eu o budinca taraneasca?
la 04.03.2013, 18:14
Ştiu, dar am pus reţeta. Poate că se îndură Gusti ori Buni şi face ceva asemănător, că odată nu se cunoaşte la organism.
la 04.03.2013, 18:23
Asta da,imi place
la 04.03.2013, 18:27

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking