Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Postat de panacris in Porc
6 Noi 2014 | 5345 vizualizari
Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Ei, acum vă aduc altă variantă a bucățelelor de porc. Mai pe gustul gurmanzilor.

Ingrediente

  • bucățele de porc cca.500 g,
  • ciuperci pleutorus cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ceapă roșie 2 bucăți,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • boia dulce de ardei,
  • mix de orez de la Panzani ( orez prefiert, orez roșu, orez negru) 250 g,
  • apă 1000 ml.

Mod de preparare

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit.

Apoi se adaugă ceapa curățată și tăiată mărunt, se asezonează de sare și mirodenii, se adaugă cca. 250 ml de apă și se lasă la gătit la foc mic cca. 45 de minute. Apoi se adaugă mix-ul de orez, apa și se amestecă până se înglobează toate ingredientele, lăsându-se la fiert la foc mic, acoperit cca. 25 de minute. Se servește fierbinte acompaniată de salată de sezon, în cazul nostru, salată de sfeclă roșie.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Porc in stil chinezesc (Pork stir fry)

Postat de Bucataras

Porc in stil chinezesc (Pork stir fry)

Pregateste ingredientele pentru stir fry: taie carnea in bucati mici sau fasii, morcovii curatati taie-i rondele, iar ardeiul capia in bucati potrivite. Curata si toaca marunt ghimbirul si...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Postat de Constelatialeu

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2014, 20:36
ce bine arata
la 06.11.2014, 20:42
Luana
la 06.11.2014, 20:50
la 06.11.2014, 20:50
la 06.11.2014, 21:00
Brusc mi s-a facut o foame!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking