Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Postat de panacris in Porc
6 Noi 2014 | 5251 vizualizari
Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Ei, acum vă aduc altă variantă a bucățelelor de porc. Mai pe gustul gurmanzilor.

Ingrediente

  • bucățele de porc cca.500 g,
  • ciuperci pleutorus cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ceapă roșie 2 bucăți,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • boia dulce de ardei,
  • mix de orez de la Panzani ( orez prefiert, orez roșu, orez negru) 250 g,
  • apă 1000 ml.

Mod de preparare

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit.

Apoi se adaugă ceapa curățată și tăiată mărunt, se asezonează de sare și mirodenii, se adaugă cca. 250 ml de apă și se lasă la gătit la foc mic cca. 45 de minute. Apoi se adaugă mix-ul de orez, apa și se amestecă până se înglobează toate ingredientele, lăsându-se la fiert la foc mic, acoperit cca. 25 de minute. Se servește fierbinte acompaniată de salată de sezon, în cazul nostru, salată de sfeclă roșie.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Postat de gicuta69

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La  jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam  si taiem.  Punem ceapa si cartofii intr-o...

Citeste continuarea

Friptura de Craciun la tava

Postat de MotanLaOale

Friptura de Craciun la tava

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2014, 20:36
ce bine arata
la 06.11.2014, 20:42
Luana
la 06.11.2014, 20:50
la 06.11.2014, 20:50
la 06.11.2014, 21:00
Brusc mi s-a facut o foame!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking