Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Postat de panacris in Porc
6 Noi 2014 | 5345 vizualizari
Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Ei, acum vă aduc altă variantă a bucățelelor de porc. Mai pe gustul gurmanzilor.

Ingrediente

  • bucățele de porc cca.500 g,
  • ciuperci pleutorus cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ceapă roșie 2 bucăți,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • boia dulce de ardei,
  • mix de orez de la Panzani ( orez prefiert, orez roșu, orez negru) 250 g,
  • apă 1000 ml.

Mod de preparare

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit.

Apoi se adaugă ceapa curățată și tăiată mărunt, se asezonează de sare și mirodenii, se adaugă cca. 250 ml de apă și se lasă la gătit la foc mic cca. 45 de minute. Apoi se adaugă mix-ul de orez, apa și se amestecă până se înglobează toate ingredientele, lăsându-se la fiert la foc mic, acoperit cca. 25 de minute. Se servește fierbinte acompaniată de salată de sezon, în cazul nostru, salată de sfeclă roșie.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Postat de AlexandraOrdean

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Spalam bine si transam cotletul. Intr-o tava de yena punem untura si condimentele. Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii. Asezonam, punem un...

Citeste continuarea

Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )

Postat de mihaelar63

Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )

Am oparit bucata de jambon. Am spalat fasolea si le-am pus sa fiarba in oala sub presiune timp de 45 minute. Am curatat si spalat legumele. Am prajit usor  ceapa cubulete si ardeii...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Comentarii

la 06.11.2014, 20:36
ce bine arata
la 06.11.2014, 20:42
Luana
la 06.11.2014, 20:50
la 06.11.2014, 20:50
la 06.11.2014, 21:00
Brusc mi s-a facut o foame!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking