Budinca cu paste si branza

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
3 Oct 2010 | 8096 vizualizari
Budinca cu paste si branza

Eu nu sunt iubitoare de paste si nici dupa branza nu ma omor..dar avand in casa niste melcisori si branza m-a batut mama la cap sa ii fac o budinca...stiti cum a iesit ?delicoasa...am mancat si eu desi la inceput m-am strambat cand am facut...

Ingrediente

  • 250 gr melcisori(sau alte forme de paste)
  • 500 gr branza de vaci
  • 1 esenta rom
  • 8 -9linguri de zahar
  • coaja de portocala
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare

Mod de preparare

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.

cand incepe sa fiarba punem melcisorii in oala si ii fierbem maxim 15 min.

intr-un bol pregatim compozitia de branza.

branza o framantam bine cu o furculita.

adaugam smantana si ouale si le incorporam.

apoi punem zaharul,esenta de rom,zaharul vanilat si coaja de portocale.

amestecam bine de tot toate ingredientele.

cand pastele s-au fiert,le scurgem apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece.

apoi le amestecam cu compozitia de branza.

ungem o tava rotunda cu unt(sau o alta tava,sau vas yena..eu am facut in tava pentru tort) si o tapetam cu hartie de copt.

turnam compozitia in tava.

o dam in cuptorul incins circa30-35 min.

cand e gata,o scoateti si o lasati sa se racoreasca putin apoi serviti.

sper sa va placa ca mie mi-a placut..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.10.2010, 17:21
la 03.10.2010, 17:31
la 03.10.2010, 18:35
mofturoasanici o furca pana acumalasa pun eu 5mari si late
la 03.10.2010, 18:36
Foarte bine arata
la 03.10.2010, 22:11
delicioasa....te cred

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking