Budincă de melcişori cu brânză de vaci

Postat de ionix in Dulciuri
23 Noi 2010 | 11799 vizualizari
Budincă de melcişori cu brânză de vaci

Ingrediente

  • 400 g melcisori
  • 500 g branza de vaci mai grasa si putin sarata
  • zahar dupa gust (cam 150 g)
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 7-8 oua

Mod de preparare

se fierb melcisorii al dente si apoi se dau printr-un jet de apa rece.

Peste paste radem branza, punem jumatate din cantitatea de coaja de lamaie, zaharul vanilat si zaharul.

Batem 6 oua si le punem peste paste. Amestecam usor pana se omogenizeaza, dar fara a faramita melcisorii.

Luam un vas de yena, ungem cu unt si tapetam cu pesmet.

Turnam compozitia cu melcisori si punem deasupra doua oua batute cu putin zahar. presaram ci restul din coaja de lamaie si dam la cuptor la foc mic.

Lasam pana incepe a se rumeni si apoi servim pudrand cu zahar.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de melcişori cu brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

Postat de ladydi

Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

Fierbem melcisorii, conform instructiunilor de pe pachet, apoi ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Punem merisoarele in apa calduta, cu esenta de rom, pentru cel...

Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza

Postat de robert_badica

Budinca de paste cu branza

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2010, 13:29
sunt prima portie dubla,arata sperb,azi am mancat si eu,dar nu facut de mine,
la 23.11.2010, 13:30
e delicioasa...am mancat si imi place enorm..dupa post o sa mai fac si eu
la 23.11.2010, 13:34
@Sufletista... tre' să-ţi fac e veche asta

@Roxy... eu n-am mâncat dar ştiu că-i bună
la 23.11.2010, 13:36
bun
la 23.11.2010, 13:41
@Motanla Oale... nu-i aşa că la oalele mele e mâncare bună? mă laud... deh, modestia asta mă omoară

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking