Budinca de paste colorate cu ton

Postat de cismaru_nicoleta in Paste
16 Mar 2011 | 5721 vizualizari
Budinca de paste colorate cu ton

Reteta am luat-o de pe un ziar...a iesit tare buna

Ingrediente

  • O punga 500 gr paste spiralate-colorate 
  • 2 conserve de ton in suc propriu a cate 250 gr
  • o lg mustar
  • 3 lg faina alba
  • 50 gr unt
  • o ceapa mica
  • 100 ml lapte
  • cateva fire patrunjel
  • pesmet pt tapetat tava

Mod de preparare

Am pus pastele la fiert,apoi le-am scurs bine de apa

Intr-o oala incapatoare am pus untul la calit cu ceapa si faina.Am luat de pe foc si am adaugat laptele,si am pus inapoi pe foc pana a fiert.

Apoi am pus mustarul,frunzele de patrunjel maruntite,tonul scurs de suc si taiat bucatele mici,mici

Am amestecat bine,am potrivit cu sare,am amestecat cu pastele si am pus totul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet

Cand s-a rumenit bine,am pus la racit si am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste colorate cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu pui si spanac

Postat de cristeena20

Paste cu pui si spanac

 Pieptul de pui se taie fasii mici si le condimentam cu sare, piper alb macinat . Intr-o tigaie aduagam ulei de masline si putin unt sa se incalzeasca si adaugam cateii de usturoi zdrobiti....

Citeste continuarea

Paste cu bacon si ciuperci

Postat de xana

Paste cu bacon si ciuperci

Punem intr-o oala apa cu sare la infierbantat pentru paste. Intr-o tigaie larga incinsa, punem putin ulei de masline si baconul taiat fasii. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2011, 23:54
Cred ca sunt delicioase,imi place cum arata
la 17.03.2011, 00:03
Miuta te servesc cu drag
la 17.03.2011, 00:36
hmm delicios
la 17.03.2011, 01:38
daca-i peste e bun daca-i ton e si mai bun ......
la 17.03.2011, 08:30
bun cu ton

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking