Bulgarasi de cartofi cu branza

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
21 Ian 2011 | 5532 vizualizari
Bulgarasi de cartofi cu branza

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare, piper
  • 2 linguri susan
  • 50 g pesmet

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, in apa cu sare pana intra furculita in ei. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii trecem prin jet de apa rece.

Curatam cartofii si ii pasam. Adaugam peste cartofii pasati untul moaleiar apoi telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam oul si patrunjelul si omogenizam.

Potirvim de sare si piper.

Intr-un castron amestecam pesmetul si susanul.

Cu mainile ude formam bulgarasi sin compozitia cu cartofi si ii tavalim prin amestecul de pesmet cu susan.

Asezam bulgarasii in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc putin.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

Postat de simona72

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

In primul rand pregatim puiul, il toaletam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase (daca este cazul, il putem parli la flacara aragazului), eu inlatur pielea de la gat in...

Citeste continuarea

Supa de porumb

Postat de simona72

Supa de porumb

Asa cum va spuneam si in celelalte retete de supe creme, eu de fiecare data, ca si baza, folosesc supa de pui sau de legume. Cand am avut supa de pui pregatita, am inceput sa fac supa de porumb....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2011, 17:32
ce-mi place ultima poza
la 21.01.2011, 17:52
Multumesc Ina. Sunt cam toate de-a valma
la 21.01.2011, 18:17
Anca place
la 21.01.2011, 18:20
Multumesc Corina
la 21.01.2011, 19:01

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking