Bulz

Postat de Retetegg in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2011 | 5459 vizualizari
Bulz

Pentru ca vroiam sa mai diversific cumva meniul, am cautat o altfel de "abordare" a banalei mamaligi cu branza si am gasit varianta potrivita: bulz!!

Ingrediente

  • (fara cantitati, fiecare face dupa preferinta)
  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • putin ulei,
  • branza,
  • sunculita,
  • smantana,
  • oua,
  • cascaval ras;

Mod de preparare

Am facut o mamaliga vartoasa din apa, putin ulei, sare si malai.

Am lasat-o sa se raceasca putin, apoi cu mainile inmuiate in apa am luat mamaliga, am presat-o putin, am pus in mijloc sunculita (una extra buna cu ceva ierburi pe deasupra) taiata bucatele si branza.

Am modelat sub forma unei bile, am presat putin bila si am pus-o la copt pe grill. E senzationala pe gratarul cu lemne cred, daca aveti ocazia incercati si asa.

Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit putin.

Intre timp am rumenit pe grill si cateva felii de sunculita, iar intr-o tigaie am prajit un ou.

Am servit bulzul cu smantana din belsug, ou prajit si felii de sunculita. Deasupra am pus si cascaval ras.

Extra gustos! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bulzul Godina

Postat de privatelaura

Bulzul Godina

Pregatim mai intai mamaliguta. Punem la fiert, un vas cu apa, un praf de sare. Cand incepe sa fiarba (exact ca prietenul nostru Godina:))))), incepem sa adaugam malaiul, amestecand energic cu un...

Citeste continuarea

Bulz "Taci si înghite"

Postat de gicuta69

Bulz "Taci si înghite"

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit. Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2011, 22:09
Danutza..mor de pofta!...
la 02.12.2011, 22:16
daaaaa, vreau si euuuuuu
la 02.12.2011, 22:23
Alinutza, te servesc indata cu o portie mare
la 02.12.2011, 22:24
Daa, chiar si eu as mai vrea o portie, daca ma gandesc bine
la 02.12.2011, 22:26

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking