Burritos cu vită și fasole

Postat de elucubratiiculinare in Vita
17 Feb 2012 | 10241 vizualizari
Burritos cu vită și fasole

Ingrediente

  • 750 g carne vită tocată,
  • 2-3 linguri ulei,
  • o conservă roșii în suc propriu,
  • 7 căței de usturoi,
  • o linguriță praf de chilli,
  • o conservă fasole boabe (negre sau roșii),
  • o ceșcută cu ardei iuți verzi (4-5 ardei),
  • 8 tortilla de făină (rețeta aici),
  • 1/2 cană brânză Monterey Jack sau Cheddar,
  • 1 salată verde,
  • 1 cană smântână,
  • 1/2 ceașcă măsline negre.

Mod de preparare

Într-o tigaie gătim carnea de vită în ulei încins amestecând constant. Adăugăm 100 ml apă și lăsăm la foc mic până se evaporă apa și se fierbe bine carnea. Adăugăm roșiile tăiate cuburi (împreună cu sosul), praful de chilli și usturoiul zdrobit. Gătim la foc mic  până scade tot sosul. Adăugăm fasolea (fără zeama în care au stat) și ardeii verzi tocați mărunt. Dacă vă place mâncarea foarte iute lasați semințele, dacă nu, le îndepărtați. Încingem cuptorul la 190 grade C.

Umplem fiecare tortilla cu amestec, ridicăm partea de jos a tortillei peste compoziție apoi rulăm. Se pun într-un vas uns cu ulei și se preasără brânză rasă. Se dau la cuptor pentru 15-20 minute sau până se topește brânza. Servim imediat cu salată verde, smântână și măsline negre. Putem orna și cu roșii, fasole boabe și piure de avocado.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burritos cu vită și fasole" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Jardineira cu carne de vita

Postat de cristeena20

Jardineira cu carne de  vita

- Carnea se taie cuburi potrivit de mari. - In cratita punem ceapa tocata marunt la calit in ulei de masline si apoi dupa 3 minute adaugam usturoiul pisat. Mai lasam sa se caleasca bine si...

Citeste continuarea

Chiftelute cu sos alb

Postat de gaby_d

Chiftelute cu sos alb

Ceapa curatata si spalata o tai rondele si o calesti doua minute in ulei. Cureti cartofii spalati si-i dai pe razatoare. Painea o inmoi in lapte rece apoi o storci bine in mana. Amesteci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2012, 16:26
prima servita
la 17.02.2012, 17:28
la 17.02.2012, 17:59
la 17.02.2012, 18:58
ce bune
la 17.02.2012, 19:32
nu am papat,dar sigur e bun!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking