Ingrediente
- 500 g carne tocata de curcan
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper
- putin cimbru uscat
- 1cutie canelloni
- Sos
- 100 g unt
- 1 lingura cu varf de faina
- 500 ml lapte
- sare
- piper
- 1/2 lingurita nucsoara
Mod de preparare
In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,adaugam carnea iar dupa ce s-a strans si a devenit albicioasa,adaugam vinul,lasam sa fiarba incet pana scade,apoi condimentam,adaugam verdeata si lasam sa se raceasca.
In acest timp pregatim sosul;intr-un vas punem untul sa se topeasca,adaugam faina,lasam cateva minute sa se prajeasca fara sa se arda,adaugam laptele cate putin amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;dupa ce s-a ingrosat,condimentam,rasturnam jumatate in tava,punem pastele umplute cu carne,deasupra restul de sos si lasam la cuptor acoperit cu folie de aluminiu 20-30min;
Servim imediat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|