Ingrediente
- Cannelloni 200 gr.
- carne tocata de pui 500 g
- ulei de masline 30 ml.
- pasta de tomate 300 ml.
- oregano
- cascaval 50 g
- margarina 100 g.
- faina alba de grau 3 linguri
- lapte 300 ml.
- sare iodata
- nucsoara macinata
- piper proaspat macinat
Mod de preparare
Carnea tocata se prajeste usor, cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper, oregano si se lasa la fiert, acoperit la foc mic cca. 20 de minute. Intre timp se prepara sosul bechamel, din cca.100 g margarina, 3 linguri de faina si 300 ml lapte, nucsoara rasa. Sosurile se lasa la racit. Pastele Cannelloni se umplu, nefierte, cu compozitia de carne, se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un strat de sos becaheml. La final se acopera cu sos becahmel si sos de rosii aromat. Deasupra se rade cascavalul, se acopera si sa da la cuptorul preincins, cca. 25 de minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|