Ingrediente
- 200 g. cannelloni
- 350 g. carne tocata de pui
- 1 bucata potrivita ca marime de praz
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri suc de rosii
- sare,
- piper
- 1 vf. cutit praf de ghimbir
- 100 g.mozzarela
- Sos bechamel
- 50 g. unt
- o lingura faina 350 ml. lapte100 ml. vin alb
- 1 vf. lingurita razmarin
Mod de preparare
Prazul tocat marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline.
Peste el, se pune la calit carnea tocata.
Caleste pana carnea se albeste.
Asezoneaza cu sare,piper,praf de ghimbir ai lasa la racit.
Dupa ce compozitia de carne s-a racit umpli rulourile de cannelloni.
Sosul :
Untul se pune la topit.
Adauga faina si laptele cald amestecand foarte repede pentru a nu se forma cocoloase.
Condimenteaza sosul cu sare,piper si rozmarin.
Intr-o tava termorezistenta pune o lingura ulei de masline,3-4 linguri sos si aseaza bucatile de cannelloni.
Toarna sosul ramas peste cannelloni,adauga vinul ,sucul de rosii si mozzarela rasa.
Da la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|