Cannelloni cu carne de vita

Postat de Sim0naWorld in Cannelloni
11 Noi 2012 | 5091 vizualizari
Cannelloni cu carne de vita

Ingrediente

  • 500 g carne tocata vita
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 5 catei usturoi
  • 5 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ardei iute pisat
  • ulei de masline
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 1 cutie cannelloni
  • 300 g mozzarella Delaco
  • unt ptr uns vasul

Mod de preparare

Am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat carnea tocata, amestecand din cand in cand pana ce carnea si-a schimbat culoarea. Am pus rosiile tocate, iar cand a inceput sa clocoteasca am adaugat usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat. Am lasat sa fiarca cca 1 ora.

Cand sosul a fost gata, am lasat putin sa se racoreasca, apoi am umplut cu acest amestec rulorurile de cannelloni, ajuntandu-ma de o lingurita. Intr-un vas de yana uns cu unt am pus cannelloni  umplute. Deasupra am pus mozzarella rasa si am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 30 minute.

Noi am servit cu dulceata de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Paccheri cu carne

Postat de panacris

Tort Paccheri cu carne

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare,...

Citeste continuarea

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2012, 13:30
foarte bune sunt cannelloni!
la 11.11.2012, 13:38
Imi plac
la 11.11.2012, 13:55
Carnnelloni .
la 11.11.2012, 13:59
Imi plac si mie dar facuti in sos de rosii fara cascaval , normal . Frumos arata
la 11.11.2012, 13:59
cristi

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking