Cannelloni cu carne si sos de rosii

Postat de timea in Cannelloni
9 Feb 2013 | 13110 vizualizari
Cannelloni cu carne si sos de rosii

Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.

Ingrediente

  • 13 buc canelloni
  • aprox 250-300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 morcov mare
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • maghiran uscat
  • Sos de rosii:
  • 750 ml suc de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • 2 linguri ulei de masline pt. uns tava

Mod de preparare

Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid).

Adaugam oul, sarea, piperul si verdeturile si amestecam bine.

Punem umplutura intr-un pos si umplem fiecare bucata de cannelloni. Se poate si cu o lingurita dar dureaza mai mult.

Ungem o tava de marime potrivita cu ulei de masline si asezam pastele, lasand putina distanta intre ele.

Sosul de rosii il amestecam cu putina sare, piper si o lingurita de zahar si turnam peste paste.

Presaram deasupra busuioc uscat, acoperim tava cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de o ora. Ultimele 5-10  minute le lasam fara folie de Al.

Servim simplu sau cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Cannelloni cu carne si cascaval

Postat de Oana

Cannelloni cu carne si cascaval

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2013, 19:53
la 09.02.2013, 19:57
Grozavi de buni ti-au iesit! Arata minunat!
la 09.02.2013, 20:00
Sunt foarte gustosi.Bravo!
la 09.02.2013, 20:01
Buni ; Ruxy multumesc frumos
la 09.02.2013, 20:03
ma bucur ca iti plac Rocsi

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking