Cannelloni cu spanac si branza

Postat de divainbucatarie in Cannelloni
7 Noi 2010 | 10349 vizualizari
Cannelloni cu spanac si branza

Ingrediente

  • 400 g spanac congelat
  • 200 g branza (telemea amestecata cu cascaval sau doar ricotta)
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • 25 g unt
  • 50 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 100 g branza
  • smantana pentru servit
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara macinata
  • 16 buc. cannelloni

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, smantana 3 linguri, apoi branza si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba un minut pentru a se intrepatrunde aromele. Dam deoparte de pe foc si lasam sa se raceasca putin.Intre timp pregatim un sos alb din unt si faina amestecata in lapte, peste care turnam vinul alb. Fierbem maxim 2 minute sosul. Umplem cannelloni cu amestecul de spanac si branza, apoi turnam sosul alb peste acestea. Se incinge cuptorul la 220°C si tinem la cuptor 30 minute.Cu 3 minute inainte sa scoatem din cuptor vasul presaram 100 g branza rasa si dam inapoi pentru ca branza sa se topeasca. Au iesit atat de bune incat nu au rezistat pana la ora mesei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Canelloni cu spanac si branza

Postat de panacris

Canelloni cu spanac si branza

Spanacul se pune direct într-un vas la gătit, cu puțin ulei de măsline și usturoi pisat, cca. 5 minute pentru a se îmbina gusturile ;) Am luat varianta de la LIDL, congelat și...

Citeste continuarea

Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

Postat de hashul

Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

Se taie ceapa si cu usturoiul marunt si se calesc 2-3 min intr-o oala in care am pus o lingura de unt. Intre timp tocam putin spanacul proaspat fiert si il adaugam peste ceapa calita si mai lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 16:29
am salvat reteta................
la 07.11.2010, 20:32
Multumesc!
la 09.11.2010, 18:05

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking