Ingrediente
- 1cap de peste grouper
- sare, piper, otet, ulei de masline, usturoi
- 2 cartofi rosii
- 300 gr fasole pastai verde
- 4 oua
- 3 morcovi
Mod de preparare
Capul de garoupa de taie pe lungime in jumatate si se pune la fiert in apa cu sare pt cca 15 minute.
Legumele se fierb si ele: curatam cartofii, morcovii si ii taiem pe lungime; fasolea la fel . In apa clocotita punem la inceput morcovii si fasolea si la final cartofii ; Fierbem si ouale tari.
Scoatem pe un platou pestele si pe altul legumele.
Peste legume stropim cu ulei de masline, sare, piper, otet. La fel facem si cu pestele cand il servim in farfurie. Capul de garoupa are foarte multa carne foarte buna!!!
Serviti alaturi de un vin alb bun rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de peste grouper cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|