Cap de peste grouper cu legume fierte

Postat de cristeena20 in Peste
1 Mai 2013 | 10097 vizualizari
Cap de peste grouper cu legume fierte

A fost prima data cand am mancat asa ceva si nu mi-am imaginat ca un cap de peste poate avea asa multa carne. In concluzie a fost o masa deosebit de usoara si sanatoasa, cu o carne foarte delicata si fara o aroma puternica de peste. Daca gasiti acest peste (care este foarte scump , dar deosebit de bun) si va ramane capul, nu il aruncati ci gatiti-l in acest fel. Va asigur ca va va place:)

Ingrediente

  • 1cap de peste grouper
  • sare, piper, otet, ulei de masline, usturoi
  • 2 cartofi rosii
  • 300 gr fasole pastai verde
  • 4 oua
  • 3 morcovi

Mod de preparare

Capul de garoupa de taie pe lungime in jumatate si se pune la fiert in apa cu sare pt cca 15 minute.

Legumele se fierb si ele: curatam cartofii, morcovii si ii taiem pe lungime; fasolea la fel . In apa clocotita punem la inceput morcovii si fasolea si la final cartofii ; Fierbem si ouale tari.

Scoatem pe un platou pestele si pe altul legumele. 

Peste legume stropim cu ulei de masline, sare, piper, otet. La fel facem si cu pestele cand il servim in farfurie. Capul de garoupa are foarte multa carne foarte buna!!!

Serviti alaturi de un vin alb bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de peste grouper cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tajine cu dorada si masline

Postat de Satisfyyourcravings

Tajine cu dorada si masline

Pentru sosul Chermoula, se toaca patrunjelul marunt, se piseaza usturoiul si se amesteca cu restul ingredientelor.  Se curata dorada daca este nevoie si se unge cu sosul obtinul anterior....

Citeste continuarea

Macrou marinat la rece

Postat de MotanLaOale

Macrou marinat la rece

Pestele se curata si se spala bine. Se taie rondele de 2-3 cm. Eu am taiat doar partea de mijloc, cozile le-am prajit. Se sareaza rondelele bine cu sare grunjoasa, se pun intr-un vas, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2013, 16:30
arata frumos, dar eu raman la frumusele de legume
la 01.05.2013, 16:31
ce bun eee!
la 01.05.2013, 16:33
fain
la 01.05.2013, 16:42
Imi place pestele aproape oricum, de pestele asta nu am auzit, dar cu siguranta l-as incerca!!!
la 01.05.2013, 19:27

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking