Carne de vita cu legume a la grill

Postat de horia in Vita
11 Feb 2012 | 7546 vizualizari
Carne de vita cu legume a la grill

Va prezint o reteta care mi-a placut mult de tot.De fapt ceea ce doresc sa va arat,este felul in care se prepara legumele la aceasta reteta.Cine are gratar cu lemne,o poate face foarte usor,fara prea multa bataie de cap...in plus este sanatoasa,ieftina si evident foarte rapida!

Ingrediente

  • 500gr. carne de vita (file)
  • un ardei gras rosu
  • un ardei italian verde
  • o vanata potrivita
  • doua cepe
  • un dovlecel mediu
  • frunze de salata
  • 500gr. rosii
  • ulei de masline (virgin)
  • condimente pentru carne
  • sare
  • cateva masline

Mod de preparare

Se spala bine cu apa rece,legumele si carnea,apoi se pun sa se scurga pe un servet curat.Se taie legumele rondele de 1/2 cm si se pun pe gratarul incins,intorcandu-se pe ambele fete,pana cand se frig bine si capata o culoare aramie.

Tot atunci punem si carnea,dupa ce in prealabil i-am presarat condimentele,frigand-o dupa gustul fiecaruia.(mie-mi place mai facuta).

Cand toate ingredientele sun facute,asezam intr-o farfurie cateva foi de salata verde,dupa care se pun  legumele unele peste altele,formand un turnulet. Punem si o bucatica de carne alaturi,dupa care completam farfuria cu ceea ce ne place.Eu am pus masline,ardei copti,rosii.

P.s. Imi pare rau ca nu miroase si nu puteti gusta prin ecranul calculatorului!Nici nu stiti ce pierdeti !;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume a la grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tocanita cu carne de vita

Postat de Dya

Tocanita cu carne de vita

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...

Citeste continuarea

Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

Postat de simona72

Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

Se taie carnea de vitel astfel incit sa se formeze o felie groasa. Punem o folie alimentara peste ea si o batem usor cu ciocanul de snitele pt a o mai intinde putin. Condimentam carnea cu sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2012, 17:37
Mie-mi ajunge daca primesc turnuletul cu legume
la 11.02.2012, 17:38
Crede-ma ca, la fiecare reteta trag aer in piept si simt mirosul
la 11.02.2012, 17:41
ti-l dau cu cea mai mare placere Ina.
da' stii ce gust,wow...da' cum mirosea in toata bucataria!
la 11.02.2012, 17:42
Ce miros fin ai Inuco@Horia ce culori,ce iz .......intr-un cuvant bunaciune de bunaciune.
la 11.02.2012, 17:50
Uitandu-ma la pozele lui simt o relaxare totala

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking