Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 30 g unt
- 200g branza rasa
- 50 g cascaval
- 1 lingura pesmet
- 200 ml smantana
- 5-6 oua
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare
Se fierb cartofii intregi in coaja ,dupa ce au fost spalati bine; se lasa un pic dupa ce au fost scosi de la fiert, sa se raceasca.
Cartofii se curata si se taie ,se pun intr-un vas Yenna uns cu unt si presarat cu pesmet.
Asezonam si punem peste, ouale batute spuma si amestecate cu branza rasa, smantana si frunzele de patrunjel verde tocate.
Se presara deasupra cascaval ras, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor.Am ornat cu cateva feliute de carnati si ardei rosu.
Se da la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C pentru 35-40 min, sa se rumeneasca frumos.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|