Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 1\2 ceapa alba
- 100-150 gr kaizer
- ulei pentru prajit
- 100 gr brinza caciotta ( puteti pune cas,telemea,cascaval)
- piper
- sare
Mod de preparare
Curatam cartofii de coaja,ii spalam ,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare.
Separat curatam ceapa de coaja,o spalam si o tocam marunt.Taiem kaizerul felii si apoi fasii mai subtiri.
Intr-o tigaie punem ulei si punem la calit ceapa impreuna cu kaizerul.
Cartofii cand sunt aproape fierti ii adaugam in tigaia cu ceapa si amestecam.
Transferam totul intr-un vas de yena,adaugam sare si piper dupa gust si dam la cuptorul incins la 200 grade pana ce cartofii se rumenesc usor la suprafata.
Spre final presaram brinza data prin razatoare si lasam pana se topeste.
Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|