Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante

Postat de r3nat02006 in Pui
14 Ian 2013 | 10994 vizualizari
Cartofi prajiti fara ulei  cu copanele picante

O reteta de cartofi prajiti fara a folosi ulei

Ingrediente

  • 750 gr cartofi
  • 2 pulpe pui
  • 150 gr pesmet
  • 15 gr chili
  • 10 gr sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie in bucati potrivite la grosime iar apoi se pun la fiert intr-o cratita. Pulpele se spala si se pun 15 min in apa care a ajuns la temperatura de fierbere. Dupa ce cratita in care sunt cartofii a ajuns la temperatura de fierbere, aceasta se mai lasa 10 minute pe foc iar apoi se scot cartofii se scurg de apa si se pun intr-o cratita uscata peste care se adauga pestemetul, sare, chili si orice alte condimente doriti. Se rotesc bine cartofii cu o spatula prin amestecul obtinut iar apoi se aseaza in tava de cuptor. Pulpele se scot din apa dupa timpul scurs si se presara peste ele aceiasi compozitie de sare , pesmet si chili.Apoi se pun peste cartofi si se introduc in cuptor la 180 grade pentru 40-50 min.  

Pofta buna

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

Postat de timea

Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

Punem mai intai cuşcuşul la fiert in apa cu putina sare. In acest timp punem o tigaie pe foc si picuram in ea un pic de ulei de masline in care calim apoi ceapa si ardeiul tocate marunt....

Citeste continuarea

Pui cu sos garam masala

Postat de xana

Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2013, 19:27
va sa zica ....picanterii )))
la 14.01.2013, 21:45
la 14.01.2013, 22:43
la 14.01.2013, 23:20
la 15.01.2013, 11:05
Buni!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking