Castraveti murati de vara

Postat de aziz in Muraturi
3 Aug 2011 | 5256 vizualizari
Castraveti murati de vara

Ingrediente

  • castraveti cantitatea depinde de recipientul in care ii veti pune la murat
  • apa fiarta si racita putintel ,calda
  • o lingura de sare  gruhjoasa pentru fiecare litru de apa
  • marar verde sau flori de marar pot fi si uscate
  • un catel doi de usturoi
  • ardei iute verde
  • sfecla rosie
  • morcov

Mod de preparare

 Se spala si se taie capetele castravetilor.Asezam pe fundul borcanului marar, usturoi ,felii de ardei iute,felii de morcov si sfecla rosie.Asezam apoi castravetii ,in pozitie de drepti :)),printre care vom pune betisoare de morcov si sfecla apoi deasupra din nou marar ,usturoi,felii de morcov,o felie mare de sfecla rosie si ceva ardei iute.Apa se amesteca cu sarea si se toarna deasupra pana acopera tot.Eu pun folie de plastic si apoi capacul .Punem borcanul sau borcanele la soare o zi doua apoi le bagam in casa ,in functie de cat de acri vii doriti, ii mai lasati la temperatura camerei sau ii bagati in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Castraveti murati vara la soare - Castraveti covasiti

Postat de Corina33

Castraveti murati vara la soare - Castraveti covasiti

Se curăță usturoiul și se taie în doua fiecare bucată. Se spală bine castraveții și se crestează în două sau dacă sunt mari, se taie în patru pe lungime. Se...

Citeste continuarea

Castraveti de vara murati

Postat de panacris

Castraveti de vara murati

Castraveții se spală, dacă sunt mai groși se taie în două sau patru. Pe fundul borcanului se așează câteva bețe de mărar, chiar și cu flori. Se așează castraveții...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2011, 16:04
interesant cu sfecla rosie la castraveti
la 03.08.2011, 16:37
foarte interesant si bun
la 03.08.2011, 16:39
buni buni
la 03.08.2011, 17:05
buni
la 03.08.2011, 18:16

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking