Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului

Postat de MIUTA in Porc
20 Mar 2011 | 5397 vizualizari
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului

In weekendul trecut am fost cu familia la Intorsura Buzaului la niste prieteni dragi.De fiecare data familia Hosu pe langa multele bunatati delicioase cu care ne asteapta ne face un gratar delicios pe care nu-l uiti niciodata.La aceasta delicatesa eu nu am participat decat la papat,meritul il are Ani si Sorin sotul ei.

Ingrediente

  • ceafa de porc 
  • carnati de porc proaspeti
  • condimente
  • cartofi
  • usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Se bate putin ceafa cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu condiment pentru gratar,sare si piper.

Se frig pe gratarul incins si pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun intr-o cratita acoperita.

La fel se face si cu carnatii.

Ceafa si carnatii se servesc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon

Postat de merisor67

Cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon

Mai întâi fierbem cartofii, spălați bine și necurățați de coajă, în apă clocotită cu puțină sare. Îi fierbem definitiv, să se pătrundă bine, apoi îi...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Postat de Constelatialeu

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2011, 19:33
Eeeeeeee aici ai nevoie de ajutoare eu ma ofer
la 20.03.2011, 19:41
eu ma ofer sa pap,arata minunat
la 20.03.2011, 19:52
Merita sa va oferiti nu o sa regretati,e tara buna papica asta.Multumesc Dia si sufletista
la 20.03.2011, 20:06
se eu...si eu vreau ceafaaaa carnatii ii las lui medi
la 20.03.2011, 20:49
ce festin culinar

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking