Chec aperitiv - Dukan

Postat de LadyCrs in Ficat
29 Apr 2013 | 8760 vizualizari
Chec aperitiv - Dukan

De aici m-am inspirat: http://www.oana-camacho-recipes.com/2013/01/chec-aperitiv-cu-ton-tuna-loaf.html

Ingrediente

  • 2 linguri tarate de ovaz
  • o lingura amidon porumb
  • o lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • o cutiuta de iaurt 0,1% grasime de 140 de g
  • jumatate de ceapa tocata
  • condimente dupa gust
  • un sfert de ardei capia
  • patrunjel
  • 250 g ficatel de pui

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri.

Peste galbenusuri adaugam taratele, amidonul, praful de copt si condimentele, apoi iaurtul si amestecam bine.

Tocam ceapa, patrunjelul, ficateii si ardeiul marunt si leadaugam peste compozitia de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma si le incorporam si pe ele amestecand de jos in sus.

Tapetam o forma de chec cu foaie de copt si punem aluatul.

Il lasam la cuptor 30-35 minute pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv - Dukan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chec aperitiv Dukan

Postat de georgiaskitchen

Chec aperitiv Dukan

Pentru început, am separat ouăle. Gălbenușurile le-am amestecat cu brânza, tărâțele și praful de copt, apoi am pus sarea, piperul și condimentele. Albușurile le-am bătut...

Citeste continuarea

Prajtura Dukanel dulce pentru dieta Dukan

Postat de LadyCrs

Prajtura Dukanel dulce pentru dieta Dukan

Separam galbenusurile de albusuri. Amestecam galbenusurile cu taratele, praful de copt, indulcitorul, esenta si iaurtul. Lasam deoparte 5 minute sa se mai umfle taratele. Batem albusurile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2013, 16:16
la 29.04.2013, 16:18
imi place...!!!!!
la 29.04.2013, 16:20
la 29.04.2013, 16:22
fain
la 29.04.2013, 16:25
Minunat!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking