Chec aperitiv Panacris

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
8 Mar 2013 | 8822 vizualizari
Chec aperitiv Panacris

O altă inovație, care a avut succes deplin!

Ingrediente

  • praz 1 fir,
  • ciuperci 1 conservă,
  • ardei copt cca. 100 g,
  • salam de casa cca. 200 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • telemea de oaie 50 g,
  • făină albă de grâu 2 linguri,
  • capere 2 linguri,
  • ceapă verde 4 fire,
  • mărar verde 5 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare

Prazul, ceapa verde, se curăță, se taie bucăți mari, apoi se mărunțesc împreună cu ardeiul copt, ciupercile și salamul. La acest amestec se adaugă ouăle, caperele, telemeaua, făina, mărarul tocat mărunt, se asezonează de sare, piper și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.

Amestecul obținut se pune într-un vas termorezistent, se unge cu puțin ulei de măsline și se coace cca. 40 de minute la foc mediu, neacoperit. Se lasă la răcit în formă, apoi se răstoarnă pe un platou și se taie rece. Vă asigur că e genila și senzațional, vorba colegelor mele!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Panacris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv placinta cu dovlecel si branza

Postat de sufletista

Aperitiv placinta cu dovlecel si branza

Intr-un bol, cernem faina, adaugam sare, zaharul, drojdia si amestecam bine, facem o adancitura, adaugam oul batut, untura si incepem sa framantam, adaugand treptat laptele caldut. Framantam un...

Citeste continuarea

Placinta de Paste cu spanac, branza si oua

Postat de rocsi_1612

Placinta de Paste cu spanac, branza si oua

Aluatul: Amestecati apa cu sare, pana ce aceasta din urma se dizolva. Cerneti faina intr-un bol, puneti in mijloc apa, uleiul. Incepeti si framantati, pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2013, 21:46
wow,da cu rosii cherry sau muraturi,ai ce pofta am
la 08.03.2013, 21:46
ce idee faina si cate bunaciuni ai pus in el
la 08.03.2013, 21:47
drob in toata regula
la 08.03.2013, 21:48
Ce combinatii de combinatii,ca sa nu mai zic cum arata....
la 08.03.2013, 21:49
Crisule, asa incep poftele )

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking