Ingrediente
- 1 kg carne de porc tocata,
- 400 gr ficatei de pui,
- 2 leg ceapa verde,
- 1 leg usturoi verde,
- 1 leg patrunjel,
- 1 leg marar,
- 4 oua,
- sare,
- piper,
- boia dulce,
- cimbru,
- maghiran,
- busuioc.
Mod de preparare
Ficateii de pui bine spalati i-am pus la fiert 30 de minute cu cateva boabe de piper si o foaie dafin.
Am tocat marunt ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul.
Cand au fost fierti si raciti partial am tocat si ficateii marunt.
Intr-un bol i-am amestecat cu verdeturile, carnea tocata, condimentele si ouale. Am omogenizat bine compozitia.
Am pregatit o tava mare pe care am imbracat-o cu folie de aluminiu si am uns-o cu ulei.
Am pus in tava compozitia de mai sus.
Deasupra am pus seminte de susan si de mac.
Am lasat in cuptor 1 ora si jumatate la foc mic spre mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|