Chec de vara cu visine

Postat de housy in Dulciuri
24 Oct 2010 | 9419 vizualizari
Chec de vara cu visine

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 5 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500-600 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 pumni de visine fara samburi
  • 2 linguri cacao
  • un pumn nuci taiate

Mod de preparare

 

- se bat ouale, zaharul si uleiul cu mixerul

- faina, praful de copt si sarea se amesteca in alt castron

- cele doua mixuri se incorporeaza una-n alta, se omogenizeaza

- se da in forme de chec unse cu margarina si tapetate cu faina, pastrandu-se putin aluat in care se adauga 2 linguri de cacao, si se omogenizeaza

- peste se arunca visinele fara samburi

- cu o lingura se toarna in fire compozitia cu cacao

- deasupra se presara zahar tos si nuci taiate

- se pun in cuptorul incins dinainte.

                                                                           Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de vara cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti Amaretti cu piure de castane

Postat de ctlina

Biscuiti Amaretti cu piure de castane

Într-un castron , se amestecă pudra de migdale cu zahărul pudră . Adăugați piureul de castane. Se adauga apoi cele 2 albusuri si se amesteca bine. Dam la rece la frigider pentru o...

Citeste continuarea

Gogosele cu dovlecel si smantana

Postat de Constelatialeu

Gogosele cu dovlecel si smantana

Se rade dovlecelul, se stoarce de zeama. Intr-un castron se pune dovlecelul ras, se adauga sarea, ouale, zaharul si smantana si se amesteca bine, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2010, 18:12
mmm..bun
la 24.10.2010, 18:23
bun si frumos!!
la 24.10.2010, 20:42
la 24.10.2010, 21:55
zaharul si nucile de deasupra dau prajiturii un gust special ! bravo !
la 24.10.2010, 23:13
Mama ce bun trebuie sa fie

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking